Sunday, December 27, 2009

New Song Again???

Hye guys, this time I like to share it with you all with one of the new song that I've found recently that called Could've Been by The Veronica's.

They look really nice and the song that their have wrote also nice and beautiful to listen if you guys want to create  a relaxing mood i think and with this I've have upload one of their song that sounds good to me(",)

Sunday, November 8, 2009

SatelliteDirect - Highest Converting Tv To PC Product.

Gud Eveningto everyone...just now i have found a very useful web online satellite that you guy can use to watch ur fav movie at anytime did u want, this site posses a thousand of movies and it web also was well organize that really can help u guys in searching ur fav movie...so lets rock n roll guy!!!___Satellite Direct Click Here 

 

"I hated going to parties or meeting friends--I felt totally awkward, like everyone was judging me, and no one really liked me"

Greeting guy's...
If u r the person that face this problem, how about you take few minutes to read the link article below,wish it could help you overcome this problem and become more happy goolucky person...hu3..so guy how just just giv it try k...c ya...CLICK HERE 

Wednesday, October 28, 2009

Chelsea Vs Bolton Goal Highlight

Morning guy's....
Today i want to share with all of u with the highlight match between Chelsea Vs Bolton in last Carling Cup match where Chelsea have done it again with winning the game by 4-0 even not as i estimated last time to 5-0 but 4 still a mass a goal during this match and it now became 10 consecutive home wining..like what have been coding by Ancelotti...

Managers' reaction

Carlo Ancelotti: "The most important thing is to play well and win a game. Now it happened that we won with large results but that is not so important for us because the last three matches we have played very well.

"On the pitch the team maintains good control, good position defensively and offensively, and the most important thing for a team is to have a balance."

Hopefully this great run will continue until the end of the season because Chelsea will need it..


video
Kalou Goal

video
Malouda Goal

video
Deco Goal

video
Drogba Goal

Chelsea Vs BlackBURN that being burn down...


This is the latest highlight that i found about match between Chelsea Vs Blackburn Rovers last weekend but i was really sad because i can't watch it live because i got a little problem last week..
but anyway that was a good game of chelsea after beating at. madrid in the previous game with 4-0 and at the weekend they are beating Blackburn 5-0 and how it would be this 31 October??? Can it be to 5-0 again or 6-0 maybe i think...huhuhu

Sunday, October 25, 2009

Menu of The Month




This month menu that i really want to eat was....jeng..jeng..jeng

PULUT KUNING

Ingredients :

1 kg glutinous rice ~ washed
3 pieces dried tamarind (asam keping)
2 tablespoons tumeric powder ~ mix with water and put through strainer
enough water to soak the rice
banana leaves to layer the steamer
3 cups thick coconut milk
salt
sugar

Method :

1. Soak glutinous rice with dried tamarind, tumeric mixture and enough water for 5 hours. Stir once in a while to allow the color to blend well with the rice.
2. Rinse the water through a sieve.
3. Get the steamer ready.
4. Layer the steamer with banana leaves.
5. Spread the glutinous rice on the banana leaves.
6. Steam till the rice is cooked or till you can see the steam coming out from the sides of the cover.
7. Remove the cooked rice from the steamer into a big bowl.
8. Pour the thick coconut milk (mix with salt and sugar) into the bowl. Mix well.
9. Spread the mixed rice back onto the banana leaves in the steamer.
10. Steam till cooked or till you can see the steam coming out from the sides of the cover.

Thursday, October 15, 2009

When Girl Cry...

If a girl cries in front of u,
It means that she couldnt take it anymore.

If u take her hand,
she would stay with u for the rest of ur life.

If u let her go, she couldnt go back to
being herself anymore.

A gurl won’t cry easily,
except in front of the person whom she
loves the most,
she becomes weak.

A gurl wont cry easily,
only when she love u the most,
she put down her ego.

Guys, if a gurl cries bcoz of u,
please hold her hands firmly,
coz she’s the one who is willing to stay
with u 4 for the rest of ur life.

Guys, if a gurl cries bcoz of u,
please dont give her up,
maybe bcoz of ur decision,
u ruin her life.

When she cry rite in front of u,
When she cry bcoz of u,
Look into her eyes,
Can u see n feel the pain n hurt she’s
feeling?

Think….

Which other gurl have cried with pure sincerity,
In front of u,
And bcoz of u?
She cries not because she is weak,
She cries not bcoz she wants sympathy or pity,

She cries,
Because crying silently is no longer possible,
the pain, hurt n agony have bcome too big a
burden to be kept inside.

Guys,
Think about it,
If a gurl cry her heart out to u,
And all because of u,
Its time to look back on wat u have done,
Only u will know the answer to it.
Do consider it,
Coz one day,
It may b too late for regrets,
It may b too late to say “im sorry”.
think about it.

“Appreciate and love those around u so that u’ll
never regret when it is too late..”

Tuesday, October 13, 2009

Slam Dunk

hello guy's...
this time i'll share wth u all abt the link of complete slam dunk anime...
so for the slam dunk fan's just download it from dis link k...>>>Slam dunk
Enjoy it!!!

Wednesday, October 7, 2009

Rahsia Berpendapatan 5 Angka Dengan Ebook Dibongkarkan!

Salam sahabatku,

Saya baru saja membaca sebuah ebook yang bernilai amat tinggi yang bertajuk "Mari Buat Duit Dengan Ebook" hasil tulisan usahawan ebook terkenal tanahair iaitu saudara JaMaL.

Beliau yang sememangnya berpengalaman dalam menerbitkan dan menghasilkan banyak ebook telah mengongsikan pengalaman dan kejayaannya di dalam sebuah ebook PERCUMA tulisan dan terbitan beliau sendiri.

Apa yang anda perlu tahu mengenai penulis ebook ini:

- Beliau telah berjaya menghasilkan 5 ebook berbayar
dalam tempoh masa tidak sampai setahun- Beliau berjaya menghasilkan jualan ebooknya lebih
5000 unit dalam tahun ini
- lebih RM200k telah berjaya dihasilkannya dari jualan
ebook

Siapakah beliau yang sebenarnya?
Beliau ialah Jamaluddin Bahari yang juga dikenali sebagai JaMaL di internet.

Usah tunggu lagi, semua rahsia kejayaan dan pengalaman beliau telah beliau kongsikan dalam ebook lebih 80 muka surat ini. Terus saja ke link download di bawah:
>>>Click disini...

oppps....selepas mendownload ebook dari JaMaL itu, anda juga boleh menjana wang dengan affiliate PPL (Pay Per Lead) yang disediakan...
50 sen untuk setiap orang download dari link affiliate anda....

Jadi, mari kita menjana wang di samping mendapatkan ilmu yang sangat berguna dari JamaL ini...

Thursday, October 1, 2009

Intresting software for this month

Hye guys...
today i want to share with all of u abt the software that i recently found at the internet for free n its can consider as a good stuff us as a user...
Just click on link below to download it k guy, hope u'll happy with this stuff

1.Dr.Web - to remove trojan and worm infection in ur computer
http://www.4shared.com/file/136931292/ca9ac4fc/DrWeb500105040forWindows.html
2.Kamus 3000 - Electronic dictionary English - Malay - English
http://www.4shared.com/account/file/136925671/781baef3/Kamus_3000_V1000.html?sId=Ne6t5MhxdUhQBHv0

Wednesday, September 30, 2009

What is ClickBank...



Terdapat kira² 10,000 produk di niagakan disana yang anda boleh promosikan sendiri dalam perbagai bentuk dan anda akan diberi komisen tertentu bg setiap jualan yang melalui link affiliate yand anda miliki aka "hoplink".

ClickBank adalah satu web yang boleh dianggap kepada ‘gedung besar’ produk digital. Di dalamnya terdapat kira-kira 10,000 pencipta produk yang menjual produk-produk digital dalam laman web ini, antaranya pakej grafik, ebook, video tutorial, skrip, software dan sebagainya.

Tetapi mengapa clickbank ini kurang popular pada suatu masa dahulu, ini kerana laman web ini telah dtutup buat sementara waktu tetapi telah dbuka smula kepada rakyat malaysia on april 08, dimana ramai yang berpusu-pusu untuk mendaftar disana dengan harapan untuk melakukan penjanaan wang daripada sistem ini tetapi ramai diantara mereka melakukan kesilapan dan akhirnya tiada sebarang pulangan ini.

Untuk mengetahui cara² yang perlu dilakukan sebelum mengaktifkan diri anda didalam keluarga clickbank, sila melayari link website iklan saya ini...harap ia dapat membantu rakan² sebelum memulakan sesuatu yang belum anda pasti...

Monday, August 10, 2009

Chelsea 2 - ManU 2

hhahaahaha....what a great start for chelsea this season, we r beating ManU for da great start of season here...but even chel menang i still not satisfied dgn tempat yang my friend "Paan" pilih..dude,dat place xcukup meriah la...hopefully next time we can find da other place k..tu la ko degil sgt la,i've told u to watching at laundry bar..mesti situ fun gler kot,but bcoz of dat bufday boy malas nk bertekak panjang2..just follow je even i got the other intresting place to suggest..but dah menang kira ape ye tak...kat mana pun we r still can be happy...Chelsea r great

p/s:bila la nak sempat g beli jersi baru ni...nununu

I'm at Terengganu

mornin everyone...today i've arrived at PAKA for my SAP project but look like this place not welcoming us at all coz smp2 jew trus ujan...wtf
heeeemmmm...look like our tour at here not like as we r planning..hopefully 2mrw morning keje xde bny menunggu we all coz dlm perjalanan tadi pun xbnyk yang menarik coz mostly i was sleeping in da car...hahahha so bley la nk curi tulang skit nnt...
2mrw i'll update more about me at PAKA k..if there r issues la...hu3..ZZzzZZzzz..bye

Wednesday, June 17, 2009

Ninja or NOT????


Gud Evening.....
Hari ni cite kite about kura²...Cian tul ngn kura² actually coz dia xtahu la de bape tuan sebab asyik berpindah tangan jew but yang pasti skrang kura² ni ada ngn dan..Heeeemmm..apa la nasib ko jeff(nama kura² ni yang dan kasi) dah 3 tuan dah yang jaga ko tapi saiz ko ni xbesar² jugak...tapi bab ngotorkan air cam kura² besaw je gayanyer..:p
tapikan de satu je tabiat jeff ni y xbrape nk berkenan coz klu memlm buta dia suke benar bising² smp kadang² tu dah tido pun bley terjaga igt de perompak mana la y masuk umah..huhuhu sepatutnye jeff ni dah diserahkan pada tuannyer last week time dan blk penang but memandagkan dah lama xbalk penang, so mcm² nk wat samp nk bg blk jeff ni kat tuan dia pun xsempat...alih² jeff pun ikut dan blk ke s.alam semula at da night of last friday.....ok la tu kan jeff, bley g jalan² kan...kan..kan

Wednesday, June 3, 2009

List anime yang student lelaki suke tgk....

  1. Naruto
  2. Bleach
  3. Hitman reborn
  4. One peace
  5. Eye shield
  6. Shaman King
  7. Conan
  8. Black bible
  9. Prince of Tennis
  10. Fullmatel Alchemist
Ni antara list² anime yang me n my friend tengok time duk blaja dulu...
nanti aku akan sertakan link dia skali tuk korang senang nk download but rght now xbley nk listkan lagi coz comp ak baru je pas kena format..waaaaa...abs suma link ilang coz aku main bookmark jew..just wait k guys!!

My Fav is...


hahhaha...this my fav all time...
cam camne aku bley minat makan menatang alah ni ek?? ni suma gara² ex ak yang ajar coz dia ni dulu bab masakan melayu memang banyak kurang le pandainyer, but if western serah je kat minah ni, conform dia tahu and 1 of my fav is wht i'll share with you all guys...
ni pun actually aku nk cari sape la yang pandai masak menatang ni coz dah abis pusing satu kL dah aku try makan, sumanyer hampeh belaka rasa..heeemmmm...so guys how abt we learn together to try dis recipe....

American Lasagna

INGREDIENTS

  • 1 1/2 pounds lean ground beef
  • 1 onion, chopped
  • 2 cloves garlic, minced
  • 1 tablespoon chopped fresh basil
  • 1 teaspoon dried oregano
  • 2 tablespoons brown sugar
  • 1 1/2 teaspoons salt
  • 1 (29 ounce) can diced tomatoes
  • 2 (6 ounce) cans tomato paste
  • 12 dry lasagna noodles
  • 2 eggs, beaten
  • 1 pint part-skim ricotta cheese
  • 1/2 cup grated Parmesan cheese
  • 2 tablespoons dried parsley
  • 1 teaspoon salt
  • 1 pound mozzarella cheese, shredded
  • 2 tablespoons grated Parmesan cheese

DIRECTIONS

  1. In a skillet over medium heat, brown ground beef, onion and garlic; drain fat. Mix in basil, oregano, brown sugar, 1 1/2 teaspoons salt, diced tomatoes and tomato paste. Simmer for 30 to 45 minutes, stirring occasionally.
  2. Preheat oven to 375 degrees F (190 degrees C). Bring a large pot of lightly salted water to a boil. Add lasagna noodles, and cook for 5 to 8 minutes, or until al dente; drain. Lay noodles flat on towels, and blot dry.
  3. In a medium bowl, mix together eggs, ricotta, Parmesan cheese, parsley and 1 teaspoon salt.
  4. Layer 1/3 of the lasagna noodles in the bottom of a 9x13 inch baking dish. Cover noodles with 1/2 ricotta mixture, 1/2 of the mozzarella cheese and 1/3 of the sauce. Repeat. Top with remaining noodles and sauce. Sprinkle additional Parmesan cheese over the top.
  5. Bake in the preheated oven 30 minutes. Let stand 10 minutes before serving.
p/s: Making this lasagna a day ahead and refrigerating overnight allows the spices to meld, and gives it exceptional flavor."

Tuesday, June 2, 2009

Kepenatan..

hhheeemmmm.....
today mmg penat gler rasanyer...dah la this morning baru jer sampai penang from s.alam..then g shopping plak petang tadi..hadoi..mlm bley plk aku blasah main badminton smp xlarat nk jalan dah ni..hahaha..nasib baik la membe aku nama udin yang bawak moto arini..tangan aku dah gigil gle but still de kuderat nk taip mende² merepek dlm blog aku ni..hahahaha..gud night everyone!!!

New Starting

Hye everyone...this just for testing of my first time using this blog...tq for visiting...bye